duminică, 4 septembrie 2016

Ziua Tânărului din Ungheni transformată în semnături Prezidențiale!


     După o lungă zi de activitate în rândul tinerilor din data de 4 septembrie 2016, dedicată totalmente tinerilor din cadrul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni sub genericul: Ziua Tânărului Voluntar a Asociației Tinerilor Ortodocși din Moldova,  mi-a fost de mirare să văd aces video postat de mine mai sus care vine ca o dezinformare totală a opiniei publice și care este foarte bine promovat pe rețelele de socializare de ziarista Oxana Diaconu (Iurii), care în nenumărate rânduri prin ziarul Unghiu ponegrește Biserica Ortodoxă și preoții ei, primind direct de la mine răspunsuri la întrebările parvenite, dar totuși scriea în articole departe de adevăr sau cele expuse de mine parafrazând sau scoțând din context. 

     La evenimentul din 4 septembrie am invitat și pe doamna mai sus menționată și a spus că nu are posibilitate să vină și toată mass-media care a fost invitată au refuzat să vină eschivânduse. Nu judecăm că nu pot, dar de ce știind despre ce este vorba, totuși au postat aceste mici video de a descridita biserica? Video postat de Anatolii Tavaluc, duce lumea în eroare, iar el ca cameraman nu a avut curajul să intre în Casa Domnului să întrebe despre ce este vorba??? Oare cuvântul pe care îl rosteam îndemna de a vota pe cineva? 
     Nimeni din presa locală nu a spus că la Ungheni au fost la 800 de tineri, dar au arătat că sau adunat pentru cine știe ce... Rușine să vă fie...
     
Accesați lincul să vedeți cu adevărat ce s-a petrecut la Catedrală: Ziua Tânărului Voluntar ATOM


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu