luni, 15 februarie 2016

Adresare către tineri cu ocazia Zilei Tineretului Ortodox

     Vă felicit călduros pe toţi cu ocazia praznicului Întâmpinării Domnului, precum şi cu prilejul Zilei Tineretului Ortodox. Zi care dă răspuns întrebării: Poate Dumnezeu să creeze așa o piatră de mare încât El singur să nu o poată ridica? Șă dacă nu o poate ridica ce fel de Dumnezeu este El? Primul răspuns la această întrebare vine chiar de la crearea omului, fiindcă dumnezeu ne-a înzestrat cu o dar care El însuși nu dorește să schimbe nimic și anume voința liberă. Posibilitatea de a alege drumul pe care dorim să-l parcurgem și vedem alegerea pe care a făcut-o Adam. 

     Din marea iubire a lui Dumnezeu față de noi, El face următorul pas spre noi Şi Cuvântul S-a făcut trup şi S-a sălășluit între noi şi am văzut slava Lui, slavă ca a Unuia-Născut din Tatăl, plin de har şi de adevăr. (Ioan 1, 14) fiindcă: El L-a primit în braţele sale şi a binecuvântat pe Dumnezeu. (Luca 2, 28). Omul a ținut în brațe pe CREATOR dându-ne nouă oamenilor puterea de a reveni în poziția inițială tinzând spre ASEMĂNARE cu Dumnezeu.
     Toți dintre noi avem momentul întâlnirii noastre cu Hristos mai devreme sau mai târziu și acest lucru ne demonstrează că Hristos ne iubește și dorește ca noi să ne apropiem de El mai îndeaproape.
     Tinere, mesajul acesta e adresat ție, celui ce ești în căutarea eu-lui lăuntric alăturat de valorile Adevărate și doar a pseudo valorilor care sânt promovate oriunde cu atâta insistență.
     Asociația Tinerilor Ortodocși din Moldova vine cu o provocare către toți tinerii care le pasă de viața lor și gândesc despre viitorul vieții lor. Cei care conștientizează punctul în care se află și ce doresc să dezvolte în ei. Punem la dispoziția tinerilor mai multe programe de lucru pentru a se autosesiza și a alege căi bune ale vieții în Hristos.
     Tinerețea este un dar, dar este și o jertfire, fiindcă doar cei care se jertfesc pentru viitorul lor și învață, sânt ascultători participă la lucruri ce-i dezvoltă atunci această jertfă nu este în zadar, fiindcă ajung oameni cu un scop în viață pe care și-l ating. La această jertfă a voastră, vă îndemn să-L invitați pe Hristos prin Tainele Bisericii, ca El să vă întărească și lumineze calea pe care să mergeți ajungând într-un final tot la El.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu