sâmbătă, 17 martie 2018

Fostul preot Florin Marin nu a fost oprit fiindcă a trecut la așa-zisa Mitropolie a Basarabiei, ci pentru că a fost judecat de păcatele mai vechi

Fostul preot Florin Marin nu a fost oprit fiindcă a trecut la așa-zisa Mitropolie a Basarabiei, ci pentru că a fost judecat de păcatele mai vechi săvârșite la judecata eparhiala la Ungheni din 4 iulie, iar apoi el a trecut ca să eschiveze.

Comisia de Judecată a mers după cuvântul evangheliei: De-ţi va greşi ţie fratele tău, mergi, mustră-l pe el între tine şi el singur. Şi de te va asculta, ai câştigat pe fratele tău.
Iar de nu te va asculta, ia cu tine încă unul sau doi, ca din gura a doi sau trei martori să se statornicească tot cuvântul.
Şi de nu-i va asculta pe ei, spune-l Bisericii; iar de nu va asculta nici de Biserică, să-ţi fie ţie ca un păgân şi vameş.
Adevărat grăiesc vouă: Oricâte veţi lega pe pământ, vor fi legate şi în cer, şi oricâte veţi dezlega pe pământ, vor fi dezlegate şi în cer. Matei 18, 15-18.

Toate televiziunile îl martirizează pe Florinel și lui îi place această postură... De când e el nu a făcut slujbe sâmbăta în Dereneu de 27 de ani, iar acum datorită mustrării noastre le face și chiar cheamă lumea la rugăciune asta e bine, dar e târziu fiindcă: ... iar de nu va asculta nici de Biserică, să-ţi fie ţie ca un păgân şi vameş.Matei 18,18... deci ce faceți voi cei de la așa zisa MB? ați luat sub ocrotirea voastră un oprit? Indiferent când e semnat actul de oprire a lui Florinel de PS. Petru, Biserica lui Hristos la făcut păgân și vameș mai înainte...

Cei de la așa zisa MB veți da răspuns în fața Domnului pentru ținerea sub aripă a impostorilor și a celor care nu ascultă de Hristos indiferent în care biserică se află cea rusească, sau unionistă...

Dacă judecata lui a fost în 4 iulie, deci el când a aderat la MB???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu