luni, 29 octombrie 2018

Întru Mulți și binecuvântați ani Preasfințite Stăpâne!


Astăzi este ziua bucuriei nu doar pentru Preasfinția Voastră, Preasfințite Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni că ați ajuns cu bine la vârsta de 51 ani, dar și pentru toți cei care Vă înconjoară, clerul care se bucură de sprijin și susținere din partea Preasfinției Voastre, că în permanență îndreptați cu dragoste, enoriașii și fiii duhovnicești, care zilnic vă caută pentru a primi sfaturi și povețe ce-i va duce la limanul mântuirii, copiii cei orfani cărora le sunteți tată și sfătuitor și multe alte categorii de oameni pe care îi susțineți moral și financiar, dar și învățătorește ca un blând Păstor.


Sunteți acel semănător Bun, care seamănă semințele bucuriei și al învățăturii Bisericii Ortodoxe în sufletul și inima fiecăruia și de aceea vreau să menționez că această zi este de bucurie și pentru noi fiii cei duhovnicești ce suntem alături de un așa părinte bun.

Mulțumim Bunului Dumnezeu că ne-a dat un asemenea arhiereu și părinte, iar noi să fim alături. Îl rugăm să Vă întărească în lucrările pe care le săvârșiți dăruindu-Vă multă sănătate, bucurii de la fiii duhovnicești și toate cele bune de trebuință Preasfinției Voastre!

Întru mulți și binecuvântați ani Preasfințite Stăpâne!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu