marți, 21 februarie 2017

Secretarul Eparhial, pr. Vadim Corostinschi în vizită de lucru în Circumscripția Ungheni

În data de 21 februarie 2017, la Adunarea Protopopiatului Ungheni, cu binecuvântarea Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, am venit în fața preoților cu un program de lucru administrativ ca Secretar Eparhial cu tematica anului 2017 dedicat în Episcopia de Ungheni și Nisporeni, ANUL DREPTEI CREDINȚE MĂRTURISITOARE ȘI LUCRĂTOARE PRIN IUBIRE, unde unii preoți au primit temele binecuvântate de Ierarh, care vor fi discutate în cadrul Adunărilor ordinare a protopopiatelor.


Totodată la adunare, ca Președinte a Sectorului Eparhial Activitate Pastorală pentru Tineret, am discutat despre programa de lucru cu tinerii pentru anul 2017 cu strategie de lucru pentru fiecare preot în parte și momentele de intersectare a activităților între parohii.

S-au discutat mai multe idei de lucru după programa Sectorului Eparhial, seminare, concursul și finala Brain-Ring pentru fiecare raion în parte, taberele, etc… 

Un alt punct de discuție a fost proiectul Luna pentru viață, care va demara în cuprinsul Episcopiei noastre, prin implicarea preoților de a discuta cu tinerii pe tema: Prețuiește Viața,  prin mai multe idei de reper: frumusețea vieții, iubirea semenilor și a părinților, sinucidere, formarea familiei, avort, cuplu fericit, etc…Un comentariu:

  1. By changing the bottom profitable hand to a pair of jacks or higher the game’s recognition dramatically elevated. These original machines have been quite primitive by today’s standards, with screens 토토사이트 very similar to|similar to} televisions at the time. Casinos may calculate the home edge and payback percentage a unique way|in another way}, however it’s still unfold throughout giant quantity of|numerous|a lot of} sample bets.

    RăspundețiȘtergere