sâmbătă, 21 octombrie 2017

Mărturisirea de la Dereneu 1

Odată cu trecerea preotului oprit de a sluji cele sfinte Florin Marin la Mitropolia Basarabiei, participăm la un show înscenat de către el și partenerii lui de partid religios MB. Discuții la radio Vocea Basarabiei cu naționaliști și oameni care-l compătimește, dar cu părere de rău nu a fost lăsat nici un localnic din Dereneu să ia cuvântul în emisie directă, cu toate că după aceea m-a sunat și mi-a spus că a încercat și tot ei sunt cei care m-a înștiințat despre emisiune.


Florin Marin știe a juca teatru și acest lucru o să- relatez în cele care urmează, dar toate la rândul lor. Prin articolul de pe site-ul MB, vizita ierarhului la Dereneu: Referindu-se la trecerea parohiei„Adormirea Maicii Domnului” la Mitropolia Basarabiei, PS Antonie, între altele,a spus: „Vă felicităm pentru acest pas. Aţi revenit la adevăr, aţi revenit lalumină. Aţi dat dovadă de mult curaj.

Doresc ca aceste cuvinte din video să fie auzite de către toți din MB, cu câtă ardoare Florin Marin dorește la MB…

Discuția telefonică dintre preot Vadim Corostinschi, Secretarul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni și preotul Florin Marin, seara după Judecata Eparhială din data de 4 iulie 2017.



Referitor la cârpă: După judecată Preasfințitul a arătat primăriței și oamenilor prezenți „frumosul” dosar cu plângerile oamenilor din Dereneu pe Florin Marin, iar acest lucru a stârnit cele mai mari nemulțumiri, după care s-a început o scenă de teatru așa cum îi place dânsului să-l joace.

mai urmează...

Un comentariu: