joi, 28 septembrie 2017

Ești gata să faci asta? Îndemnul unui preot pentru tineri

Bună ziua!

Ce faci prietene? 

Eu bine! 

De mult timp nu am mai discutat și de aceea încerc ca printr-un mesaj să discut cu prietenii mei pe care îi am pe rețelele de socializare, dar fiindcă sunt peste 1000 nu dispun de atâta timp ca să întreb pe fiecare în parte ce face.

Dacă e un site de socializare, deci e bine ca să mai știu ce faci tu. Să nu crezi că dacă mesajul acesta e trimis tuturor înseamnă că eu nu discut direct cu tine! E adresat doar ție și e un început de discuție doar între noi doi, de aceea eu aștept să răspunzi la el, chiar dacă a venit la tine ca link.

Cum am spus, o duc bine, sunt sănătos și ceea ce am început de mai timp în lucrarea cu tinerii continue cu ajutorul Domnului. Demult timp nu am discutat și acest lucru mă îngrijorează fiindcă, nu cunosc ce faci, cu ce te ocupi, care sunt bucuriile și nedumeririle tale în viață! Când discutam mai des și cunoșteam situația ta, puteam veni și cu niște sfaturi, acum deja e mai greu fiindcă te-ai depărtat de comunicarea noastră, dar asta nu înseamnă că sunt indiferent față de tine.


Orice tânăr în viața sa tinde doar spre bucurii palpabile, iubire la repezeală și mai puține bătăi de cap, dar știu că te confrunți și cu greutăți mai mult sau mai puține. Era timp în care îmi împărtășeai zilnic din acestea și la unele ne bucuram împreună, iar altele le discutam și le analizam ca să nu fie capcane a plăcerilor de moment și care pe viitor să-ți distrugă sufletul și viața.

Timpul trece și asta este inevitabil. Toți suntem ocupați cu rutina vieții de zi cu zi și totuși este bine de a reveni la acea legătură constructivă de discuție pe care am avut-o. Dacă crezi că încă suntem prieteni aștept să-mi scrii Mie prietenului tău, sau să vii cu un mic mesaj din cele ce te frământă, iar eu neapărat o să-ți răspund la el cu cea mai mare plăcere, ca și pe viitor să ne bucurăm împreună cum am mai făcut-o.

Acest mesaj e scris de mine, un preot care discut cu tinerii, dar acest mesaj vine zilnic și din partea lui Dumnezeu care este prietenul nostru cel adevărat și care nu ne trădează niciodată. Nu vă ascundeți după paravanul insuficienței timpului disponibil și lenea ne rupe de la rugăciune, care este discuția noastră cu Dumnezeu, fiindcă în permanență avem nevoie de prieteni și este bine de a menține această legătură strânsă, iar de El nu trebuie să uităm niciodată, fiindcă El niciodată nu uită de noi.

Preot Vadim Corostinschi

2 comentarii:

  1. Aprecierea mea este pentru medicul Brad, care este cel mai bun doctor care îmi șterge lacrimile.
    de-a lungul anilor am fost pe internet de mulți ani și nu am reușit să văd oamenii de încredere și în ziua în care am văzut acest lucru nu respectă cuvintele sale.
    când am ajuns în Statele Unite ale Americii, am fost orientat aproximativ 60% au boală de rinichi și pot dona rinichi fior prietenii lor și familia lor?
    L-am contactat si el ma asigurat că eveything, am făcut lucrurile necesare, deși m-am speriat, dar am fost foarte impresionat, deoarece el a spus cum pot să vă dau bani atunci când eu nu știu adresa ta decât să-l creadă când a verificat mA.
    Doctorul Brad ma salvat după ce am fost scamat și mi-am donat rinichiul.
    fondul de transfer inițial: 20.000 de dolari prin transferul de bani din vestul uniunii.
    compensare: 450.000,00 $, avansuri: 200.000,00 $
    Dacă nu vă place,
    Nu este înregistrată IFKF și NKF.
    Află despre doctor acum.
    e-mail: bradbrown3310@gmail.co

    RăspundețiȘtergere
  2. You will see a lot of 20, 30, and even forty 12 months old steel bikes. As we began to titanium trim construct them, we discovered quite rapidly that the materials that we might acquire weren't nearly as reliable as the titanium materials we used within the 1980's. Defects in trendy titanium tubing run at a MUCH higher fee than defects in steel tubing. For this purpose, steel wins the reliability class hands down.

    RăspundețiȘtergere