luni, 21 martie 2016

Promovarea vieții în s. Seliște, r-nul Nisporeni

    Luni, 21 martie, 2016 în cadrul proiectului care se desfășoară în Republica Moldova în perioada 1 - 26 martie cu genericul: Luna pentru viață 2016 – Pentru viață, pentru femeie, pentru familiea avut loc conferință pentru tinerii de la Liceul Teoretic Seliște din s. Seliște, r-nul Nisporeni: Dai voință ei putereconfirențiar fiind prot. Vadim COROSTINSCHIPreședintele Asociației Tinerilor Ortodocși din Moldova.
     Conferențiarul a menționat despre frumusețea tinereții pe care o trăiesc tinerii și ispitele care apar în viața de zi cu zi a lor. Cuvintele lui Dostoievski despre frumosul care va salva lumea, au fost punct de reper în alegerea tinerilor de azi și activitățile pe care ei trebuie să le săvârșească. Este bine ca tinerii să discute cu prietenii lor față către față, nu numai pe rețelele de socializare. O altă idee a fost imoralitatea în rândul tinerilor, sau dezmățul la care se atrag unii, pierzânduși fecioria și probleme care apar după aceasta. 
     La finele conferinței, directorul instituției doamna Tatiana Fonaru, a mulțumit tuturor pentru participare și tema dată e binevenită pentru tineri.
     Tot aici tinerii au fost invitați să participe la marșul pentru viață din 26 martie, ora 13.00, din or. Nisporeni.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu