vineri, 11 martie 2016

Seminar - Ne îndreptăm de tineri, ca la bătrânețe să trăim fericiți


     Joi, 10 martie, 2016, în cadrul proiectului care se desfășoară în Republica Moldova în perioada 1 - 26 martie cu genericul: Luna pentru viață 2016 – Pentru viață, pentru femeie, pentru familie, având ca punct culminant Marșul pentru viață 2016 – Pentru viață, pentru femeie, pentru familie, organizat sâmbătă, 26 martie și în or. Ungheni, a avut loc conferință pentru tinerii de la Școala Profesională din or. Ungheni cu tema: Ne îndreptăm de tineri, ca la bătrânețe să trăim fericițiconfirențiar fiind prot. Vadim COROSTINSCHIPreședintele Asociației Tinerilor Ortodocși din Moldova.

     Conferențiarul a menționat despre frumusețea tinereții pe care o trăiesc tinerii și ispitele care apar în viața de zi cu zi a lor. Este bine ca tinerii să discute cu prietenii lor față către față, nu numai pe rețelele de socializare. O altă idee a fost imoralitatea în rândul tinerilor, sau dezmățul la care se atrag unii, pierzânduși fecioria și probleme care apar după aceasta. 
     Tot aici tinerii au fost invitați să participe la marșul pentru viață din 26 martie, ora 13.00, începutul de la Catedrala Episcopală, Sf. Alexandru Nevsky, str. Națională 8.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu