duminică, 2 iulie 2017

Vizită de lucru a prot. Vadim Corostinschi, Secretarul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni, la biserica din localitaea Mirești Hâncești

În data de 2 iulie 2017, cu binecuvântarea Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, am fost cu programul de slujire și lucru în parohia bisericii cu hramul Sf. Cuv. Parascheva, localitatea Mirești, Hâncești, parohul fiind preot Dumitru Gherman.

Cuvântul de învățătură pentru cei prezenți s-a axat pe pericopa evanghelică de la Ap. Matei și am explicat despre rugăciunea noastră pe care o înălțăm Domnului și ca urmare încrederea cu care primim cele trimise de Dumnezeu nouă. Ascultarea, credința, dragostea față de aproapele și multe alte virtuți pe care trebuie să le dezvoltăm în noi ca prin ele să ajungem să fim orientați pe Calea cea Adevărată care este Hristos.

După Sfânta Liturghie a fost convocată Adunarea Generală a parohiei date la care au asistat enoriași, dl. primar al localității 34 persoane și am abordat mai multe aspecte ale vieții liturgice ale parohiei. Procesul verbal al adunării și raportul de inspecție o să fie discutat la Ședința Judecății Eparhiale din 4 iulie 2017.
Un comentariu:

  1. Polyethylene is commonly utilized in each high density and low density variations for products starting from plastic bags and movies to beverage containers. The Adjustable Open Toe Slippers function of the clamping unit is opening and closing a die, and the ejection of parts. There are two kinds of clamping methods - a toggle kind shown and the straight-hydraulic kind, which permits a mould to directly open and shut with a hydraulic cylinder. Insert molding requires extensive expertise in efficient methods of holding the insert in the mould consistently underneath the high warmth and stress that occurs during molding.

    RăspundețiȘtergere